10.09.2021 bogdan bogdan

Додаток ToothFairy4 Doctor 1.60 для iOS

Нещодавно ми вам розповідали про новий додаток ToothFairy4 Doctor 1.60 ☝️він є легкий і простий у використанні.

👉В собі має:

– швидкий запис пацієнта, коли під рукою немає комп’ютера

– пошук по даті та імені

– та безумовно зручний перегляд

– прикріплення знімків пацієнтів до картки

І сьогодні мені хотілося розповісти більше про функцію додавання знімків пацієнта. Оскільки здавалося б така проста функція як додавання фото до картки пацієнта є вирішальною для наших клієнтів.

Але спочатку ліричний відступ.

Картка пацієнта заповнюється в будь-якому разі за стаціонарним комп’ютером через великий обсяг даних про пацієнта. Саме за комп’ютером тому що переважна більшість стоматологічних кабінетів вважає не раціональним забезпечувати себе окремо планшетами на яких є обмежена можливість використання стоматологічного софту. А саме візіографів, систем візуалізації та стоматологічного планування лікування.

І в даній ситуації одним із досить вдалих рішень є синхронізація інформації портативними пристроями. Де можна нормально скористатися записом пацієнтів та переглядати основну інформацію про них.  

І тут ми повертаємося до файлового менеджера що є рятівним поплавком і дає можливість  додавати, переглядати, редагувати та зберігати необхідну вам інформацію.

Тут ви точно зрадієте тій ситуації, що сидячи за чашкою кави можна підготуватися до прийому і звернути увагу на деякі аспекти лікування чи фізіології пацієнта поза межами стоматологічного кабінету.

☝️І це лише стартові можливості додатку які постійно будуть доповнюватися.

👌Наша основна мета, це – полегшення систематизації даних пацієнтів лікарями.