Новорічні подарунки від компанії "Вікісофт"

Вітаємо, шановні майбутні користувачі. Нагадуємо вам про одну з наших традицій дарувати щороку модулі системи керування стоматологічнми клініками “Зубна Фея”. Підводячи підсумки 2012го, хочеться зазначити в першу чергу виконання всіх взятих на себе зобов’язань нашим відділом розробки. Ви можете проглянути на нашому сайті мапу релізів починаючи з версії 2.0 та до теперішньої 2.4. Якщо завантажити наш каталог з методологією впровадження, то по ній можна прослідкувати наскільки суттєво відрізняється Зубна Фея Salus (v 2.0 – v2.4) від попередньої Зубної Феї 2011 (v 1.0 – v 1.4).

Зубная Фея 2011 також зазнала деяких змін, але надалі вона залишиться лише як программа для ведення карток пацієнтів. Це перша сходинка методології, з якої, власне, можна також розпочинати інфоматизацію кліники або приватного кабінету.

В наступному році має вийти ще більш високотехнологічний продукт – Зубна Фея Silfida. Це буде сімейство версій 3.*. Але покищо ми не розголошуємо більшість своїх сподівань. Тому що на цей реліз заплановані майже неймовірні речі. Проте, як то кажуть, Everything can be solved (c)

Тепер щодо подарунків. На період свят ми пропонуємо всім, хто ще не отримав у власне розпорядження Зубну Фею чергову акцію:

Все дуже просто – ви можете отримати у подарунок Зубну Фею 2011 або подарунковий сертифікат на 350 грн одним із з наступних варіантів:

1) Надіслати нам електронною поштою детальну інформацію про вашу практику

2) Придбати будь-яку іншу продукцію з нашого сайту або підтвердити, що ви вже в нас щось купували

3) Поставити “лайк” на нашій сторінці у  Facebook та додати посилання на неї (Розповісти друзям)