10.10.2024 admin

Як оновити клієнтську частину Зубної Феї?

Шановні користувачі!

Сьогодні розглянемо питання, як просто і швидко можна замінити стару версію програми (Зубна фея або Здоров’я нації) на вашому комп’ютері після того, як було зроблено оновлення серверної частини.

Отже, розглянемо ситуацію, що ваша клініка замовила оновлення до, наприклад, останньої версії, спеціаліст нашої компанії виконав оновлення і повідомив, що роботи на сервері завершені. Після цього ви достатньо просто можете замінити стару версію програми на нову. Для цього вам достатньо двічі натиснути на ярлик програми на робочому столі лівою кнопкою миші, після чого відкриється стартове вікно програми.

В цьому вікні ви побачите повідомлення, що використовується застаріла версія клієнтської частини, після чого вікно має закритися, а замість нього не екрані з’явиться віконце з двома кнопками – Replace/Cancel. Якщо натискаємо Replace, буде проінстальована нова версія програми, якщо ж Cancel – скасовуємо інсталяцію нової версії (але працювати через стару ви не зможете).

У випадку, якщо перевстановлюється Зубна фея, віконце буде таким:

Якщо натиснули Replace, буде проінстальована нова версія клієнтської частини, після чого ви зможете залогінитись у програмі і працювати далі.

Можливі проблеми:

– не з’явилось віконце для заміни старої версії на нову. Можливі причини: використовується резервний серверний ключ або на сервері у файлі прописаний неправильний шлях для автоматичного оновлення. Рішення: зверніться до технічної підтримки.

– після натискання на Replace програма перевстановлюється, але інсталяція не доходить до кінця, видає помилку. Можлива причина: у вас була встановлена дуже стара версія і змінився підпис розробника програми. Рішення: зверніться до технічної підтримки.

Дякую за увагу!